ONKOLOŠKI ODSEK

Home
O nama
Odeljenja
Lekari Klinike
ORL Katedra
ORLNS vesti
Kontakt
Vaša pitanja
ORL spec. Vojvodine

 

 

 

Pregledi onkoloških pacijenta se, pored redovnih pregleda u specijalističkoj poliklinici, prevashodno vrše na Onkološkim konsultacija za ORL oboljenja koje se održavaju svaki utorak od 9-13h na Klinici za bolesti uva grla i nosa.

Pored lekara specijalista otorinolaringologa Prof dr Rajka Jovića, Čanji dr Karola, Asist.dr Vladimira Kljajića u komisiji su uključeni i specijalista Internista onkologa dr Borislava Nikolin i radiolozi Prim dr Milan Gavrilović i dr Sonja Vitorović i dr Dejana Savić iz Instituta za onkologiju i radioterapiju iz Sremske Kamenice. U rehabilitacija pacijenta nakon operacija malignih tumora larinksa učestvuju fonijatri Ass dr Gordana Mumović i Ass dr Slobodan Mitrović

Na Onkološkim konsultacijama vrše se redovne, zakazane, kontrole pacijenta sa malignim oboljenjima ORL regije koji su operisani ili lečenji na Klinici za bolesti uva grla i nosa, a takodje se vrše pregledi onkoloških pacijenata koji su upućeni na lečenje u našu ustanovu nakon patohistološke verifikacije malignog oboljenja u nekoj drugoj ustanovi.

Na Onkološkom odseku ORL Klinike u toku godine dijagnostikuje se i operiše preko pet stotina pacijentata sa malignim oboljenjem u predelu ORL regije. 

Na našoj Klinici obavljaju se sve vrste operacija malignih tumora ORL regije.

 

Lekarska komora

Srbije

Klinicki Centar

Vojvodine

 

 

CENTAR  ZA

 KOHLEARNU IMPLANTACIJU